God Jul och Gott Nytt År önskas alla medlemmar

Det gångna året har präglats av mycket speciella väderförhållanden. Strax före och under påsken snöade det ymnigt och omfattande snöröjning gjordes. Sommaren var extremt varm och torr. Mer salt än normalt fick spridas för att förhindra att dammbildningen blev alltför besvärande. För att hålla vägarna i gott skick spreds grus på ett flertal vägar under våren. I snitt behöver detta göras ca vart tredje år på en väg men beror mycket på hur trafikerad vägen är.

På årsstämman var Johnny Nilsson, ordf Tekniska Nämnden, vår gäst och berättade vilka planer som fanns för Beddingestrand. Tyvärr var dessa inte så lysande. P.g.a. bristande intresse från byggbolagen är alla tidigare planerade byggnationer av bl. a. seniorbostäder, med centrum kring Granhyddan lagda på is för närvarande. Även en start av en kommunal förskola är skjuten på framtiden

En tanke om "God Jul och Gott Nytt År önskas alla medlemmar"

  1. Jag undrar om skötseln av vändplanen på Tujavägen i Beddingestrand.
    Den vissna asken är inte fälld.
    Under sommartid, när många personer finns i sina stugor, är det efterfrågan av platser på parkeringen på Tujavägen. Några husägare väljer att ställa sina bilar på parkeringen, istället för att köra in bilarna på egna tomten. Parkeringen är endast ämnad som gästparkering. Detta kan orsaka irritation.
    Hur högt staket/plank är tillåtet att uppföra mot Tujavägen?
    Hälsningar Ann-Marie och Sven-Olle Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *